Драшко Станивуковић

НA РАДОСТ МЈЕШТАНА И СПОРТИСТА Кочићев вијенац добио модерне спортске терене

На радост мјештана и спортиста, насеље Кочићев вијенац добило је модерне спортске терене.

Ово је једно од пет култних спортских терена које смо обновили. Уложили смо око 200.000 КМ, уз значајну подршку компаније МТЕЛ, којој сам захвалан.

Уз Соколско игралиште, терене код К4, код Природно-математичког факултета, у Парку „Младен Стојановић“ ово је пети спортски терен који је добио ново рухо по свим свјетским стандардима.

Овдје су фудбалски, кошаркашки терени, дакле мултифункционално спортско игралиште. Подлога на терену је у рангу оне на којој се игра УС опен. То је подлога која амортизује одређене притиске и ударце, дакле пружа потпуну безбједност за све наше рекреативце.

Мислимо да ако Бања Лука жели, а хоће, има намјеру да иде према напријед мора да обнавља и оно по чему је прије била препознатљива, а и да градимо нове терене. Позивам да сви ово чувамо као нашу заједничку имовину. Нека ови спортски терени буду на корист свих мјештана Кочићевог вијенца, а настављамо са другим пројектима у овом насељу.

У име компаније МТЕЛ, Милосав Парезановић извршни директор за продају казао је да та компанија као друштвено одговорна помаже своје суграђане на различите начине.

Наше приче