Drasko

Честитка поводом крсне славе – Петровдана

Уваженом предсједнику Српске демократске странке Милану Миличевићу, оснивачима и члановима Српске демократске странке, парохијанима МЗ Петрићевац и свом народу вјерујућем који данас прославља крсну славу посвећену Светим апостолима Петру и Павлу – Петровдан од срца честирам уз жељу да у добром здрављу и радости славите још много година.
У данима када је Република Српска опет угрожена и под притиском да се одрекне дијела своје надлежности, морамо да се присјетимо времена у коме су Срби, оснивањем свенародног покрета и странке СДС, спријечили прогон и протјеривање и имали снаге, храбрости и истрајности да оснују и одбране Републику Српску. Прије 33 године, СДС је стао на чело одбране српског народа у БиХ и дао један од највећих доприноса у стварању Републике Српске.
Искрено се надам да ћемо и у будућности наставити заједно да радимо на очувању и јачању наших националних циљева, заједничких вриједости и изградњи боље, праведније и снажније Републике Српске. Још једном Вам од срца желим да крсну славу прославите у добром здрављу, испуњени душевним миром и вјером у напредак и благостање.