Драшко Станивуковић

Радови на саобраћајници пут Ружевићи – Голеши у Чокорским Пољима

Радови на саобраћајници пут Ружевићи – Голеши у Чокорским Пољима представљају још један успјешан корак ка унапређењу инфраструктуре и побољшању услова живота у нашим приградским насељима. Овим пројектом, којим смо реконструисали 370 метара пута, уз улагање од 45,000 марака, пружили смо мјештанима сигурнију и квалитетнију саобраћајницу која ће им олакшати свакодневне активности и повезати их са остатком града.

Овај пројекат је доказ наше посвећености равномјерном развоју свих дијелова Бањалуке, јер знамо да сваки дио града, без обзира колико био удаљен, заслужује пажњу и улагање. Сваки метар пута који модернизујемо доприноси бољем животу наших суграђана, повећава сигурност у саобраћају и осигурава да се сви осјећају повезани и равноправни.

Наставићемо с улагањима у инфраструктуру у свим дијеловима Бањалуке, јер наш циљ је јасан – стварање услова за бољи и квалитетнији живот свих наших грађана, без обзира гђе живе. Овај пројекат је још један корак ка остварењу те визије, гђе су сви дијелови нашег града једнако важни и гђе свака инвестиција доприноси напретку наше заједнице.

Наше приче