Драшко Станивуковић

Безбједност на првом мјесту: Мјештани Карановца добили тротоар

С великим задовољством објављујем завршетак важног пројекта за нашу заједницу – новоизграђен тротоар уз магистрални пут који значајно побољшава безбједност свих пешака, а посебно наших најмлађих суграђана.

Ова магистрална дионица пута је изузетно прометна и у прошлости је било више саобраћајних незгода, укључујући и теже случајеве. Без присуства тротоара, кретање уз овај пут представљало је велики ризик, нарочито за дјецу и старије особе. Зато је изградња тротоара дужине 580 метара била приоритет за нашу администрацију.

Изградња овог тротоара изискивала је инвестицију од 100.000 КМ, али уверени смо да ће се сваки уложени динар исплатити у виду повећане сигурности за све наше суграђане. Сада, кретање овим делом пута постаје много безбедније и сви ми можемо да будемо сигурнији у нашим свакодневним активностима.

Овај пројекат представља значајан корак у нашем континуираном настојању да побољшамо инфраструктуру и квалитет живота у нашем граду. Своју пажњу ћемо наставити усмјерити на све аспекте безбједности и добробити наших грађана, јер је то наша најважнија одговорност.

Хвала вам на подршци и разумевању док радимо на стварању сигурнијег и бољег окружења за све нас.

Наше приче