Драшко Станивуковић

ГОДИНАМА ЧЕКАЛО ОБНОВУ Сада непознатљиви терени код ПМФ-а



Спортско игралиште код Природно-математичког факултета, које је годинама чекало на обнову – добило је потпуно ново рухо.

Након обновљених спортских терена код Соколског дома, у насељу Кочићев вијенац, те у Парку „Младен Стојановић“, рекреативци и спортисти су на локацији код Природно-математичког факултета добили још једно уређено игралиште.

Ускоро ће бити завршена и обнова игралишта код К4. Некако нам је сметало да је ово игралиште у близини Парка „Младен Стојановић“, који је добио сасвим ново рухо – било годинама готово празно и запуштено. Препознали смо то и уложили 110.000 КМ да обновимо терен, и одбојкашки, кошаркашки и фудбалски, да урадимо хортикултуру и да замијенимо све оно што је било потребно. У принципу, изградили смо ново игралиште, које ће бити и на корист студената и запослених на ПМФ-у, али и свих других суграђана.

До краја године, са К4 теренима направили смо једну интегралну средину и кажемо да смо сва култна, најљепша, најважнија спортска игралишта обновили и нека све генерације дођу овдје и уживају.

Наше приче