Драшко Станивуковић

Oбнова саобраћајница у Крминама

Обнова саобраћајница у Крминама успјешно је завршена, обухватајући пут за Купрешаке, пут за Велимировиће, пут за Николиће и пут за Бокиће. Укупно је обновљено 920 метара путева уз уложена средства од око 124.000 КМ.

Ријеч је о опсежним радовима који су укључивали санацију оштећених дијелова, поправку асфалта и побољшање дренаже. Овим путем значајно смо повећали дуговјечност и безбједност саобраћаја, чиме смо унаприједили квалитет и комфор путовања.

Ова обнова доноси значајне користи за све вас који користите ове путеве. Захваљујући побољшаној инфраструктури, приступ вашим домаћинствима је сада лакши, а повезаност између насеља и главних саобраћајница је побољшана. То ће, надам се, допринијети бољој мобилности и створити нове економске прилике у нашем региону.

Овај пројекат је само један од корака у нашој ширијој стратегији за унапрјеђење локалне инфраструктуре и побољшање животних услова. Ваше задовољство и бољи услови живота су нам на првом мјесту и наставићемо са радом на пројектима који ће унаприједити квалитет живота у нашем граду.

Наше приче