Драшко Станивуковић

Изградња пута за Илиће у Стричићима

Изградња пута за Илиће у Стричићима успешно је завршена. Овим пројектом смо поставили нови асфалт на дионици дужине 200 метара, што је значајно побољшало услове за саобраћај и сигурност локалног становништва.

Укупна инвестиција у овај пројекат износила је око 33.000 КМ. Нови пут сада омогућава несметано кретање возила, посебно у зимским мјесецима када је раније приступ био отежан. Овим радовима, не само да смо побољшали приступ овом дијелу насеља, већ смо и допринијели бољој повезаности села с остатком општине, што ће значајно олакшати свакодневне активности наших суграђана.

Овај пројекат је важан корак ка унапрјеђењу путне инфраструктуре у Стричићима и доприноси укупном квалитету живота локалног становништва. Наша опредјељеност за модернизацију и развој инфраструктуре наставља се, а резултати су видљиви у свакодневном животу наших грађана.

Захваљујем се свим људима који су уложили труд и рад у реализацију овог пројекта. Ваше ангажовање и залагање су основа нашег напредка и боље будућности.

Наше приче