Драшко Станивуковић

Обнова спортског игралишта код ПМФ-а

Драго ми је што могу саопштити завршетак обимне обнове спортског игралишта код Природно-математичког факултета, пројекта вриједног 40.000 КМ, који ће значајно унапрједити квалитет живота и рекреацију у нашој заједници.

Након година чекања, игралиште је добило нови асфалтни слој, који ће осигурати боље услове за све кориснике. Обновљене су кошаркашке табле и обручи, као и голови за мали фудбал, чиме је омогућено да се овај простор поново врати у функцију као кључно мјесто за спортске активности и рекреацију.

Такође, постављена је нова расвјета, што омогућава коришћење игралишта и у вечерњим сатима, чиме је осигурано да студенти и грађани могу уживати у активностима без обзира на вријеме. Ова обнова није само побољшала функционалност игралишта, већ и подигла његову естетику, чиме доприноси подизању општег квалитета живота у околини факултета.

Пројекат је посебно значајан јер пружа квалитетан простор за рекреацију и спортске активности, што је кључно за подстицање активног начина живота код младих. Моја сврха као градоначелника је да осигурамо да наши грађани имају све потребне ресурсе и могућности за здрав и активан живот, и ова обнова је један од корака у том правцу.

Надам се да ће ново обновљено игралиште бити мјесто гдје ће млади људи проводити драгоцјено вријеме, развијати своје спортске вјештине и уживати у активностима. Ова инвестиција у наш град је инвестиција у будућност наших младих генерација, и ја сам поносан што смо успјели реализовати овај пројекат.

Наше приче